Door naar Lakebike!

Zoals eerder aangegeven is het prolongeren van mijn NK titel na twee afgelaste edities van de Lakebike24 Challenge het hoofddoel van dit jaar. Ik ben er een groot liefhebber van om ambities gewoon uit te spreken en mezelf nog nèt wat extra druk op te leggen 🙂 Dus bij deze: ik ga voor de winst!

Aan de training en voorbereiding gaat het bij mij niet liggen. Vanaf oktober 2021 mijn trainingsschema’s gemaakt en ook grotendeels nageleefd. Opgelet met voeding, geen alcohol en inmiddels op streefgewicht.

Bij mijn deelname aan T24MTB in België eind april nog even de laatste puntjes op de “i” gezet en nog tegen wat zaken aan gelopen die begin juni beter moeten gaan maar in grote lijnen heb ik samen met de begeleiding de routine wel in de vingers.

Jeugdteam klaarstomen
Naast mijn eigen deelname zijn we ook hard aan het trainen met de jeugd van The Whoopers MTB om dit jaar in de 24-uurs Team XL categorie mee te strijden. De lat ligt hoog nadat zij in 2019 zelfs al de 6-uurs Team XL categorie wisten te winnen! De komende tijd dus nog even doorwerken en de mountainbike training naar een hoger plan tillen. Komt goed met deze jongens en meisje!

Sponsors
Ook voor deze wedstrijd kan ik natuurlijk weer rekenen op mijn vaste sponsors van de afgelopen jaren. Sigma Sport Benelux voor de geweldige lampen, Bobo’s Eyewear en Bollé voor de Furo Mips helmen en de Shifter brillen , Eurosport Nutrition voor de nodige koolhydraten en Sportvoeten.nl voor de Squirrel’s Saddle Butter.

Geef een reactie