RATN21

Alhoewel ik natuurlijk voornamelijk op de mountainbike te vinden ben heb ik me voor 2021 ingeschreven voor de Race Around The Netherlands. Belangrijkste reden is het afblazen van zowel T24MTB (Belgie) als het NK tijdens Lakebike24. Om dat zwarte gat op te vullen nu dus maar gekozen om eens iets geks te doen op een racefiets 😉

De Race Around The Netherlands is een zogenaamde self-supported fietsrace. Je hebt dus geen begeleiding. Mag niet in een groep fietsen en bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kleding, materiaal en voeding. De route voert je over de buitengrens van Nederland en doordat de afsluitdijk dicht is voor fietsers om het IJsselmeer. Totaal goed voor ruim 1900 kilometer!

Ik ben me hier inmiddels voor aan het voorbereiden en heb de zware intervaltrainingen ingewisseld voor lange duurtrainingen. Ik heb er veel zin in en hoop dat het weer in mei een beetje mee zit!

Ik start op zaterdag 1 mei om 09:00 uur bij de Proloog in Amerongen en rij met cap nummer 25.

Volg mij:
Mijn profiel op STRAVA >
Mijn profiel op INSTAGRAM >
– Tijdens de race met Cap #25 op Dotwatcher.cc of Legendstracking.com

Updates en nieuws:
– Blog: Race Around The Netherlands – D-Day
– Blog: Race Around The Netherlands – De laatste loodjes
– Blog: Race Around The Netherlands – Interview De Telegraaf (10/4)
– Blog: Race Around The Netherlands – Voeding
– Blog: Race Around The Netherlands – Uitrusting

De volledige route in 4 hapklare stukken:
Deel 1 (AMERONGEN > BOURTANGE)
Deel 2 (BOURTANGE > IJMUIDEN)
Deel 3 (IJMUIDEN > VAALS)
Deel 4 (VAALS > AMERONGEN)

Sponsors en partners
Ondanks dat de race natuurlijk selfs-upported is, kan ik voor deze race terugvallen op een aantal van mijn vaste sponsors. Specifiek voor deze race word ik verder nog ondersteund door:

Voor het seizoen 2020/2021 maken wij gebruik van de fietsbrillen en fietshelmen van het Franse merk Bollé. Bollé Eyewear is een partij met vele jaren ervaring in de fiets- en skisport. Wij zullen rijden met de Bollé Furo MIPS fietshelm en de Shifter fietsbril.
Bezoek de website >

Sigma Sport komt steeds weer met nieuwe productideeën op de markt, zoals de innovatieve batterijverlichtingen en hartslagmeters – en dat altijd tegen slimme prijzen.
Sigma Sport zorgt net als afgelopen jaar voor licht (2000 lumen!) in de duisternis.
Bezoek onze website >

Gedurende de Race Around The Netherlands ondersteunt Eurosport Nutrition mij op het gebied van sportvoeding. De producten van Eurosport sportvoeding zijn gemaakt met ingrediënten met een natuurlijke basis. De repen, gels en isotone sportdranken zijn snel te consumeren en verteren gemakkelijk.
Bezoek de website >

In mijn mountainbikes rij ik al een aantal jaar met de wielen van FFWD, een op en top Hollands product. Top dus om nu onderdeel te zijn van TeamFFWD en ook optimaal gebruik te maken van deze top-wielen in de fiets die ik tijdens de Race around The Netherlands ga gebruiken.
Bezoek de website >

Als sporter haal je het liefst alles uit je work-out. Je weet als geen ander dat pijntjes of ongemakken energie kosten die jij liever gebruikt om jouw beste prestatie neer te zetten. Ideale partij voor mij om me te helpen mijn doelen te bereiken dus 🙂
Bezoek de website >