Roet in het eten :-/

Komend weekend, 1 & 2 juli, staat de Coast to Coast Challenge op de planning. Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, een rit van de noordelijke kust bij Lauwersoog naar Zoutelande in Zeeland. Deze rit van 500 kilometer heeft als doel om geld op te halen voor de Nierstichting.

Ik heb me hiervoor ingeschreven en ook al een mooi sponsorbedrag opgehaald. Echter door een relatief onschuldige val vorige week, een blessure opgelopen aan mijn knie. Het resultaat is een dikke gekneusde knie en een been waar ik minder kracht mee kan zetten. In overleg met mijn fysio besloten om deze rit niet te gaan rijden en me te focussen op The Ardennes Monster die over 3 weken op 19 juli van start gaat. Balen maar in dit geval waarschijnlijk de beste keuze.

Zodra mijn knie het toelaat zal ik alsnog een ronde van minstens 500 kilometer rijden en daarbij Zoutelande aan doen zodat ik in ieder geval het sponsorbedrag verdiend heb. Volgende keer beter!

Geef een reactie