Next up: De Hardennes Gravel Tour

Nog een paar nachten slapen en dan staat de Ardennes Gravel Tour voor de deur. Op vrijdag 31 mei start ik om 07:00 uur aan dit avontuur van ruim 700 kilometer waarbij we meer dan 11.000 hoogtemeters voor de kiezen krijgen. Het parcours is voor 40% verhard en de andere 60% bestaat uit gravelpaden (variërend van lekkere gladde gravelpaden tot de wat robuustere varianten) en technische paden met singletracks. Genieten dus!

Op dit moment ben ik bezig om de laatste hand te leggen aan het materiaal en de bagage die ik meeneem. Het doel is ambitieus want ik wil proberen de hele afstand in één etappe te rijden. Hierbij zal ik dus de eerste nacht van vrijdag op zaterdag doorfietsen en wil ik ergens tussen middernacht en 04:00 uur finishen in de tweede nacht. Of dat gaat lukken? Ik hoop het!

Wil je de race volgen, dan kan dat via de live tracker op:
https://resistandride.cc/hardennes-gravel-tour/
of
https://www.followmychallenge.com/live/hardennes-gravel-tour-2024/

Geef een reactie